Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknaden och vad var orden värda

du och jag
vi lekte lyckliga par


när du låg i mina armar
måste du funderat ut sätt
att säga "bye darling"


så hade jag redan förlorat dig
inan jag själv kunde förstå
hur viktig du var för mig


i samma andetag som vi
började låtas vara lyckliga tillsammans
hade jag tydligen förlorat dig


var min vän
jag vill bara höra din röst
inget mer begär jag en
tvåsidig vänskap och inte
enkelspråig vänskap


vem ljuger jag för
jag vill ha dig igen
och på riktigt vara
lyckligt par men


Jag vill aldrig förlora dig helt
alltid ha dig där i min närhet
var min vän så jag orkar leva




Fri vers av virre
Läst 719 gånger
Publicerad 2006-08-02 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre