Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvändsgränd

Våra gräl
Urartar
Blir smutsiga
Fula
Högljudda
Saknar helt gränser
Letar småsår att ösa salt i
Inga silkesvantar
Några ynka försök
till förståelse
Ingen av oss viker undan
Allt är en sörja
av grå besvikelse
Det ekar tomt av
brustna sagor




Fri vers av annalena VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-31 20:19



Bookmark and Share


  Nicke Pistol VIP
Ont. Men känner igen fanskapet.
2022-04-02

    Andreas11
Jo, när silkesvantarna åker av...ajaj! Jäkligt bra beskrivet.
2022-03-31
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP