Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mina fingrar

När mina fingrar
Kommer nära dig,
De smälter in i sanden i Sahara,
I konstruktion av din kropps sanddyner.
Varje kulle faller isär
I en böljande
Med fruktad hetta från ditt väsens törst.
Hela mig, faller samman för dig!

Om de vore is
Jag skulle vara källan där
Du släcker din törst.




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-03-31 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos