Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyktmalva

Lyktmalva
Vindmyra
Tokbäcken
Ibland stjäl jag glittriga ord
som jag läst
Samlar
Sparar
Smakar
Då och då vaknar
de små liven
Mitt i nätterna förstås
Vill upp ur byrålådan
Inget att göra
Bara vyssja dem till ro igen




Fri vers av annalena VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-01 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP