Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arketyp

Förortsgata mot
en vertikal bergvägg.
Orange ljus från
gatlamporna projiceras
mot väggen i mitt
hyrda rum.
Resandets arketyp,
grunden ur vilken allt
börjar och återkommer.
Sakers tendens att
tillbaka komma.
En återgång eller sökande
efter metaforer.




Fri vers av Andreas11
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-04-01 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas11