Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mascara

Stadens mascara,
täckfärg, fasader,
betongrouge.
I sägenomspunnen framtid
förvandlad till sand.
Flickan beskådar stjärnor,
glitterpudret faller
över ögonens rinnande
svärta.




Fri vers (Fri form) av Andreas11
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-25 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas11