Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna

avklarnat ljus
faller grått och
energilöst över
åkrarnas tomhet
hösten ett stadium
är nått, fyller linje
bussen och varje själ
i den på väg mot en
större stads likgiltighet
detta är inte att falla
utan att vara fritt i
ett lufthav




Fri vers (Fri form) av Andreas11
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-10-05 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas11