Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon

Slut ögonen,
sprängd stjärnhimmel
inatt.
Helgon mottar sig
själva ryggdunkande
i dörren.
De tappar allt,
omtöcknad rabies smitta.
Tuggar luft,
gläfser i sömnen när
stjärnorna
slutat klaga.




Fri vers (Fri form) av Andreas11
Läst 104 gånger
Publicerad 2022-07-25 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas11