Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparka hårt

i ett land där det är alltför
lätt att sparka in öppna
dörrar åt båda håll vägrar
jag ta lättköpta poäng
jag tror fortfarande på ett
sunt förnuft trots att all
rapportering bevisar motsatsen
om jag varit religiös hade jag
varit övertygad om den yttersta
tiden om fyra ryttare
ibland blinkar en gnutta hopp
fram som ljuset på en
natthimmel




Fri vers (Fri form) av Andreas11
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-05 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas11