Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hägring

Svalkande källvatten,
rötmånaders
pressande luft.
Dammliknande
torrt delirium.
När längtan
blivit bränsle,
sorgen sitt eget ok.
Nedåtgående spiral
mot kall källarluft.




Fri vers (Fri form) av Andreas11
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-25 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas11