Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistor

Gnistor faller
trådlöst, avtrubbat
genom storstads
natten.
Hyenor, änglar
delar taxi,
gryningsljus vid
horisonten.
Avgrund mellan
hyena och varg,
få rovdjur
är asätare.
Det finns plågsamt
vackra fällda hjortar,
vilket flockdjuren
avstår att se.




Fri vers (Fri form) av Andreas11
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-07-25 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas11