Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3:e dagen

tredje dagen kom
rosens död gav
tomhetslängtan
som om inget hänt
skoningslös,utan ånger
allt lämnas åt andra
kyss mig nära
vänd vårt timglas
längtar,andra världar hägrar
saknar dig
trots allt,du var mig trogen
rosen,du och jag
kronblad,frö och kapsel
väntar natt imorgon






Fri vers av Myself
Läst 207 gånger
Publicerad 2004-10-29 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself