Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket tvivel,

Så mycket tvivel om att åldern har gett mig:
Jag tillbringade mitt liv med att förstöra alla verkligheter,
Titta på stora saker, utan att ge
Små steg som för oss närmare och
Jag har avvikit så långt från andra
Som av mig själv.
Det är mycket lättare och snabbare att förstöra,
Kanske det mest slående inslaget
Det vi tar med oss ??från födseln är vårt
Förmåga att förstöra. vissa växer upp
De kontrollerar denna medfödda förmåga, det gör inte jag.
Jag är fortfarande det där barnet som förstör
Allt av nyfikenhet, med lite intresse för
Rekonstruktion, materiellt och immateriellt.




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-04-03 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos