Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen av oss stängde dörren

Ingen av oss stängde dörren och
Passionen kröp
Hjärtan inuti, det var som en
Flod av känslor, hela Niagara går under
Okontrollerat från mitt bröst kunde jag
Drick det hela Amazon som inte tillfredsställde min
Törst och du, min ströms fridfulla mun
I en söt säng, med leenden;
Måla marginalerna med öppna armar, var
Alla mina impulser flödade.




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 47 gånger
Publicerad 2022-04-03 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos