Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägra

trötthetens filt över
ögonen får synapserna
att möta sjok av impulser
krampaktigt försöker
hjärnan behålla det sista av
medvetandet som ett trotsigt
barn vägrar sova i rädsla att missa
tomtens ankomst minsta
distraktion en orkan för sinnena




Fri vers av Andreas11
Läst 42 gånger
Publicerad 2022-04-03 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas11