Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt till dig och mig till tröst


Flykten in i tidens spår

Om lilla jag från barn till pojke och man ska fly
Om flykten inte är reträtt utan min fyllda tid
Om du från barn till flicka och kvinna går
Till slut vi säkert möts och varandra får




Fri vers av Horace
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-07 10:17



Bookmark and Share


  Väsensskild
Brilliant, enkel och träffsäker. Rakt in i hjärtat
2022-04-24

  lodjuret/seglare VIP
Inte så illa tänk samt skrivet,
men i kärlek och krig skall vara givet,
varandra lova och möjligt bryta,
en slags löftens brusiga yta,
dyka på huvudet sitt ned,
kanske bara ta sig förbi ett skred...
2022-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace