Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterhjärta

Vinterhjärta, ingen sång

Vår dotter, vår älskling, väninna
Åh, vilken lycka
Åh, vilken värk
Din brinnande kropp
blir det sista jag minns

- Vilket vackert barn!
Ingen frågar om namnet
Nakna tevebröst och fräna lukter
Paradisets gudinnor
bortglömda nästa morgon

Varför bleknar hjärtat mitt?

Jag behöver dig även då
när sommaren passerat
och alla dina blommor vissnat ut
Jag behöver din tro och dina kyssar
Jag behöver dina händer och din kärlek
Jag behöver ditt skratt

Tills dess
ansikten utan vilja
Var inte löjlig
sov nu
teven brusar




Fri vers av Söndermarken
Läst 477 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-02 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Söndermarken