Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I iskall jord.


La Tomba Graven

Graven väntar
För du ska få plats

Först bör jorden tina
Så du kunde ha väntat

Min aska ligger nu
I ett rum utan ljus

Din sista skörd av liv
har mellanpaus innan graven Öppnas




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-04 12:56



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
skönt att du är tillbaka. från oslo till poeter.se. bra comeback.
2022-04-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ceau!Federico. välkomna till oss överlevande på poeter.se
2022-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano