Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt gick,

Allt gick, som om allt stod rätt till.
Gatorna hade rätt design och
De tog oss till önskade platser,
Husen hade rätt storlek och
De värmde upp på vintern, när hjärnan
Säg till kroppen att du inte vill ha det
Se skakar, så klumpigt.
På sommaren andas frisk luft,
Tillåtit huden att behålla procenten
Vatten behövs för att känna sig anpassad
Till den blodiga svullnaden som fyllde hans huvud.
Människorna som översvämmade utrymmena,
Han hade en smittsam sympati,
Leendena och hälsningarna
De var så broderliga att ingen
Hade behövde fråga vem det var.
Det behövde inte känna någon
På okända platser och
Mycket mindre be om tjänster,
Allt var redan beviljat...

Emellertid jag vaknade!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-05 06:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos