Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp fångarna loss, det är vår.

Tisdag den 4 april 2022
snön ligger utbredd utanför mitt fönster.
Ja April är en lurig månad
med aningslösa skämt
den första dagen i månaden,
och ett väder som gör det omöjligt
att klä sig i rätta kläder.

Men oj vad välkommen du ändå är,
kära April med alla dina växlingar.
Nu vet vi att våren är på intågande
det ger mersmak på livet,
väcker känslor som legat och slumrat,
jag säger som Hasse och Tage
släpp fångarna (de inre) loss, det är vår!




Fri vers (Prosapoesi) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-05 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP