Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråkigt

Tråkigt, när den bilden mörknar, samma sak
När din kropps filigran klär av sig.
Ditt ansikte, jag har redan graverat in det som en hägring,
Jag kommer att bära evigheten, när mitt liv förändras.

När den djupt svarta kappan hittar mig, gråtande;
Fråga mig vad som är det bästa jag haft i världen,
Av all kärlek jag har spridit,
Jag välde dig och jag blev fruktbar!

Om något är viktigt måste vi förklara,
Om någon önskan kan tillgodoses
Eller, för evighet se graverad...

Jag kommer att säga att: att älska och bli älskad,
Det kan inte hålla käften eller gömma sig,
Vad hjärtat har att visa dig!




Bunden vers (Sonett) av Antonio J.F Matos
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-04-05 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos