Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Josåatt.

Ja, jag vet jag är svår
Och nej, jag vet att du aldrig kommer förstå
Mitt hjärta är..
Mitt
Din förvirring är..
Din.

Svårare än så
Kommer det aldrig bli.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-06 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP