Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket att det gör ont

Så mycket att det gör ont i mig att se dig!
när det är långt borta,
vattnet kokar och marken darrar,
den stegen, vacklande,
rädsla för att komma dit du är;
medan sinnets kaos
blanda mina idéer
och den kära drömmens låga tänds,
överflödig
i den superb vätskan.

När det är nära...
mina fingrar darrar,
runt glaset av häpnad
och jag saknar styrka,
om jag går upp...
ljuset bleknar, jag går nästan under.
Det är så svårt för mig att se dig...
och jag vill ha det så mycket!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-04-06 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos