Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Botten-känning.

Liten
Och så svag
Ensam
Saknad av ingen.
Trött
Och så uppgiven
Botten-känning
Vem vill jag bli?
Ynklig
Och så onödig
Ömklig
Oönskad i livet.

Jag ville bara vara
Som er andra..




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-04-06 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP