Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A6


Vissa dagar är jag inte större än ett vykort
som inte kommer fram

istället tillåter jag
att jag kastas runt men får ändå
göra fulgörat

tyvärr utgår ingen ersättning
när man nedvärderar sig själv
men det delas ut priser
minsann

jag fick nyss veta att jag är nominerad

kanske kanske
kniper jag priset för bästa biroll
i mitt eget liv






Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-06 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP