Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tula hem och tula vall

Tula hem och tula vall,
landet tillhör oss alla...
sjungen av Sarah Klang,
jag hör den på min mobil
och en varm känsla sprider sig
i min själ,
En av de vackraste sånger
och texter som skrivits
och som betyder något tycker jag.
Vill du veta - lyssna och njut.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2022-04-07 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP