Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#Vårtävling 2022, tema Fred

 

Om fred

Varför
band du den hand
som ville skriva?

Varför
lät du mig inte
hinna med mitt liv?

Vad jag ville
och kunde
fanns i mitt huvud

Det enda jag behövde
var
att få utvecklas i fred

i min takt
på mitt sätt

Därför stack jag ifrån
för att lära mig
spela min egen sång
(om dessa rader)




Fri vers (Fri form) av Fredrik P. VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-07 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP