Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ond cirkel

Hon flörtade och log,
andan ur mig tog,
jag dog.

vi slog vad och jag förlorade,
vägarna och broar brände,
någon jävel undrade,
vad det var som hände.

Här på fronten inget nytt,
alla pratar bara skit,
sliter samma ekorrhjul,
det är inget kul, inget kul.

Hon vet hur jag tänker,
snuskig är vår fantasi,
ro till sinnet skänker,
tanken på frenesi.

Tungt på axlar mina vilar,
vetskap om allt och inget,
sårad av Amors pilar,
skiter väl i vilket.

Här på fronten inget nytt,
alla pratar bara skit,
sliter samma ekorrhjul,
det är inget kul, inget kul.

Hon flörtade och log,
andan ur mig tog,
jag dog.




Bunden vers (Rim) av Barabbas
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-08 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas