Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vakna med frihet,

Att vakna med frihet,
Det är sitter på klippan, på toppen av kullen,
Där vinden blåser med oregelbunden intensitet.
Känn den visslande musiken i sina öron
Och armar, vingar transporterade den högre fantasin.
Kroppens lätthet i ett mån språng,
I abstraktionen av röster förlorade genom dalarna
Inga ekon eller barriärer, allt i samma lugn.

Att sitter på en sten och tittar ut mot havet,
Där vinden ger smaken av vatten
Och salta tårarna i ett avlägset flöde,
Så sällsynt materialmetamorfos.
Havet format efter din kropps frihet,
I andan av de överdrifter som naturen finner
På charmiga platser,
Där man vaknar med frihet...

Där man vaknar upp utan frihet...det är tvärtom!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-10 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos