Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbarhetsångest..

Ett ensamt barn
Ett ensamt hjärta
I minnen är rädslan skapad
Skräcken som förlamar

Jag vill inte förlora
Vågar inte visa mitt jag
Att öppna sig är att förlora
Aldrig känna tryggheten igen

Jag saknar att älskas
Saknar att vara någon
Att synas i en annans hjärta
Att få vara hennes sanna val

Mitt hjärta är bara ditt
Min kärlek är så total
Jag önskar att du fick veta
Önskar du och jag var vi




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-04-10 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP