Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den inre resan

Vägen jag går inombords
Ibland som om det vore i djup lera
med outhärdligt motstånd
i precis allt
Ibland som om allting går lätt
precis som på semester
med lätta barfota sommarfötter
på nyklippt gräs
med luft under vingarna

Den inre resan
Vägen som är krokig
Där vad som helst väntar
bortom nästa krök
Där det finns äventyr att upptäcka
och vägen ibland suddas ut
som om i den tjockaste dimma
av allt det där som skapar ovisshet
Vägen som ibland är spikrak
som autobahn och livet i hundraåttio

Den inre resan
som bjuder på uppgång
motgång och lovsång
och det som är allra mest spännande
av allt
Livet




Fri vers (Fri form) av Kitty Jogenby
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-10 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kitty Jogenby
Kitty Jogenby