Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snälla gå inte

kan jag inte bara få dö nu
jag orkar ju inget längre
ingen annan är kvar
kan du stanna lite till
hålla min hand
snälla gå inte
sitt en stund
det finns godis i byrålådan
ja, med papper på
och du får ta så många du vill
snälla stanna en stund
bara lite
jag vill inte vara ensam längre
om jag kunde få komma hem till herren
om jag bara kunde få dö

jag önskar att jag fick säga
jag sitter hos dig tills du somnar
men någon annan behöver mig mer

idag också





Fri vers (Fri form) av Kitty Jogenby
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-22 17:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Vet hur svårt finnas till för alla.
2022-10-22

  Daniel_78 VIP
Denna texten tyckte jag om
Ekande tomhet utan svar tillbaka
2022-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Kitty Jogenby
Kitty Jogenby