Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stinkande årstid.

Nej
Idag blev inte bättre
Skiten verkar stelnad
Djupt i ögonvrån
Likt tövädret i april
Moddiga trottoarer
Framtinad hundbajs
Luktar inte hallon direkt.
Skulle inte våren vara något vackert?
En ljusnande tid?
För mig är våren mer som..
Ett stinkande äckel-hål.

Äh,
Vem bryr sig imorgon..




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-11 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP