Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Medan hennes mamma spyr i toeletten.\"


Slutna Ögon.

Hon sitter där
och gungar -
melankoliskt
på sin säng

Medan hennes mamma
spyr i toeletten.




Fri vers av Tidslös
Läst 335 gånger
Publicerad 2004-10-29 22:37



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
tragisk, tråkig, ledsam bild, denna framkallar !
Tror att ett l "ramlat" bort i ordet; mel(l)ankolisk.
2004-10-30

  Zam
inget kul liv alls...
2004-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Tidslös