Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ironiskt.

När dagen känns sådär
Och känslan att vara född i helt fel tid
Vet inte vad jag gör här
Om mitt liv ens har en mening.
Kanske allt bara är
En saknad, längtan
Av allt det jag inte kan nå.
Det som är en utopi.

Är det inte ironiskt, säg
Att finna en själ
Som aldrig, aldrig
Kommer att se mig..




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-12 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP