Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan är oändligt lång

Slåss mot egot varje dag,
mot allt mig, min, mitt och jag.
Förlorar kampen varje gång.
Vaknar upp, tar nya tag,
med hopp om egots nederlag.
när nya tankar är på språng.

Önskar höra hjärtats slag
framför mitt huvuds hårda lag.
Fullt av oro och av tvång.
Drar in djupa andetag...
ber om en bättre morgondag.
Ty resan är oändligt lång.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-12 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP