Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur raderar vi ett leende som bränner läpparna?

Hur raderar vi ett leende som bränner läpparna?
Biter den rosa färgen av hesa suckar
I en eld i onda lågor
Av de tysta skriken, all tystnad i extas?
Många av de leenden du gav mig väckte lågor,
De brann i smyg i själen!
Jag släckte den här elden med kärlekens tålamod,
Kärleksfullt slickar såren
som du orsakade med ditt spjut lyft,
Byggd av bittra ord...

Det fanns mycket såra kvar i spillrorna.
I palatset i vår byggnad,
Vi använde stenar från andra byggnader
Och vi har degenererat grunden för denna konstruktion.
Inget gick förlorat...
All materia finns i högen av vårt liv,
Vi bara tittade på henne från utifrån!!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-13 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos