Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till vår kanin Kanelis, föralltid Såå Gulliii


En kanelfärgad vind

kaninen hoppar
dansar med vind kring Hanna
tills vinden sörjer




Bunden vers (Haiku) av Daphne VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-13 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP