Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De facto.

Jag kräver inget åter
Min vänlighet, min kärlek
Är mitt sätt att tacka
Tacka att jag mötte din själ.
Jag dansar, rör mig till slagen
Mitt hjärtas rytm inför dig
Du är unik liksom jag
Du är syret i mitt blod.
Varje cell av mig
Längtar, saknar din hand i min
I en annan tid, ett annat liv
Är vi ett.
När solens strålar
Värmer min nakna hud
Likt det faktum att du, den du är
Värmer min ensamma själ.

Jag vill inte hålla dig fast
Du ska sväva fritt
Du ska leva ditt liv
Kanske jag får vara en del av dig..
Någon du valt att släppa in.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-13 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP