Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det verkar som en konstant erosion

Det verkar som en konstant erosion,
Hur man arkiverar tid i minnesmappar
Med allt överflödigt eliminerat.
när vinden blåser
Blotta resterna av den envisa trädstammen
Som förlorade sin naturligt gröna lummighet
Och tiden brinner, svärtad
Resten av den ihåliga kroppen, säker
Upprätt vid de djupt vissna rötterna.
Kommer aldrig att bli diamanter, även om de hade det
Har skinit smaragder...hängt i luften!
Kanske kol... och aska...
Men den här bålkroppen har fortfarande något att säga...
Och den har en historia...liten men,
Den är min!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-04-14 06:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos