Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser ut som...

Ser ut som... Jag snubblade över dig!
När jag var luftburen och dammsugne
Doften av liv, upptäcka slingrandet
Tillväxtvägar, du dök upp i ett ögonblick av paus.

Och det där enorma slaget, skakade hela
mitt väsens ö , en meteorit av skönhet
I kratern av min kropp, luft, diverse gaser
Fastnat i okänslig hud.

Allt blev klart!
Du var planeten som universum gav mig.
Det enorma blått kom i dina ögon
Och smaken av galaxerna mellan dina läppar,
De hällde upp en mysig sprit som mättade
Min törst, en hel gudinna, till vem
Jag erbjöd mig själv kropp och själ!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-04-14 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos