Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ps, du är fel.

Har lust att be dig dra åt helvete
Men du klarar det bra helt själv,
Du förminskade mig
För att se bra ut inför andra..
Har aldrig riktigt förstått det där.

Att skita i andra, sköta sig själv
Det är ditt livs mantra,
Men att trycka ner, spotta spe,
För att stegra..
Det är så mycket fel.

Jag kommer inte sakna dig mer,
Även fast jag trodde på dig.
Du är inte värd mina tårar,
Inte värd mig någonsin mer.

Ps.
Du är fel.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-04-15 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP