Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett bultande hjärta

ett ljud och ett bultande hjärta

en röst, ett hårt bultande hjärta

fingertoppar mot hud, ett snabbt hårt bultande hjärta

en kyss, ett sprängande hjärta

I mitt hjärta så finns sanningen, det tar bara lite tid.




Fri vers av angeleyes_
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-08-02 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angeleyes_
angeleyes_