Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lergryta på eld på bordet. Egen bild Puttrande med Kokta köttbullar bläckfisk Räkor Tofy (soyaprodukt) Konjaknudlar (japansk konjakmjöl) andra smak Igredienser som jag glömt Namnet på... Utsökt gott


Japansk middag


Puttrande med kokta köttbullar

bläckfisk räkor och kycklingbitar

tofy (vanlig soyaprodukt i Japan)

konjaknudlar (japansk konjakmjöl)

andra smak ingredienser som jag glömt

namnet på...och vitkålssallad. Utsökt gott!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-16 18:40



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Nu blir jag nyfiken igen :) Skulle gärna vilja ta en tugga eller två.
2022-04-17

  Niliboy
Huga ligen va gott det luktar! Smaskens!
2022-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP