Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon finns ej mer

Den jag var hon finns ej mer.
Det är ej henne som ni ser
när ni möter mig idag.

Den jag har blivit aldrig ber
om tillstånd vad än som sker
att bara få vara jag.

Jag kan blott vara den jag är
i varje stund på jorden här.
Vara mig som du är du.

För var ny dag jag något lär.
Försöker tygla mitt begär,
att förstå allt i detta nu.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-17 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP