Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag började skriva dikter om Corona i pandemins inledning och jag kommer köra ut dem pö om pö.


Motstånd

”Restriktioner spelar
inte längre någon
roll” säger den ensamma
kvinnan längst inne i en
annars folktom bar
under tiden sitter vi mitt
emot varandra vårdande
de öl vi köpt
och den korta fristen vi fått
från ensamheten
”Endast trotset mot rädslan
är nu viktigt” säger hon
innan vi skiljs morgonen
efter.




Fri vers (Fri form) av Andreas11
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-04-17 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas11