Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaklöshet

de grova industri
väggarnas råa tegel
gamla silos och
tågräls lämnar
spår av en annan
äldre tid
områden som idag görs om
till dyra lyxområden
det vackra försvinner
till förmån för det
smaklösa som det
alltid gjort oavsett tid
och plats




Fri vers (Fri form) av Andreas11
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-04-17 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas11