Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är inte vad du tror

Åh nej inte nu igen...
måste vi åter gå igenom detta?
Förbannade jäkla skit
du ska alltid bråka med mig när jag
är som mest stressad och tidsbegränsad.
Varför måste du alltid bråka just då,
varför kan du inte vara som alla andra och
bara finnas där för mig när jag behöver dig.
Du är så bra på det du kan bäst,
och du fyller mitt liv med glädje och hälsa,
men ibland förstår jag att det finns
någon slags glappkontakt hos dig,
när du inte svarar utan bara tiger still.
Men alla de gånger som du bara finns där,
står snyggt, utan några brummande svar
när jag försöker sätta på dig,..
ja du läste rätt, kära läsare, men det är absolut
inte som du tror nu i ditt sinne...
jag talar nämligen om min eminenta dammsugare!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-18 08:27



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Kvickt!
2022-04-21

  Öknens Ros VIP
Så är det med tekniska (vid)under! :(
2022-04-18
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP