Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mögel

de svartmögelfyllda städerna
till fuskbyggen som fyller
mitt hemland
rotlösheten blir det enda hemmet
hemlösheten den enda
tryggheten
dåligt dragen el och läckande tak
i politikernas folkhemsbyggen
där alla skall med




Fri vers (Fri form) av Andreas11
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-18 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas11