Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Coronadikt.


Lärt oss

vad vi har lärt oss
är rent av diskutabelt
debatter i media om
variationer av begrepp
eller byten av fungerande
sådana för att distrahera
något som ännu inte
står fullt klart all denna tid
som de förstafilosoferna
och när jag ser vart vi
befinner oss på denna
tv-sända bankett
vill jag spy
efter ett års nedstängning
för att rädda världen
frågar jag mig vad vi
egentligen räddat?




Fri vers (Fri form) av Andreas11
Läst 48 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-18 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas11